Followers

Friday, June 18, 2010

Chicken Rice Shop Bagi Nasi Ayam Percuma Tengahari Ini Kat Semua Cawangan

Okeh ini bukan main-main atau cobaan tapi betul-betul punya.. Chicken Rice Shop hari ni bermurah hati akan beri set makan tengahari percuma kepada 100 pelanggan terawal bermula jam 12 Tengahari ni kat semua cawangan Chicken Rice Shop Sempena ulangtahun diorang ke sepuluh.

Aku dapat tau pasal ni lepas baca surat khabar pagi tadi. Kat radio Hot FM pun ade iklan dia ni. So sesiape yang agak-agak dekat dengan kedai Chicken Rice Shop tu, sila la berebut-rebut pergi.. Lagi pulak hari ni Jumaat kan, lunch hour start pukul 12 tangahari kan.. kan..

Kat sini yang paling dekat Chicken Rice Shop kat Jusco Taman Universiti rasanye. Tapi aku rasa kalau aku pergi pun memang tak dan la nak dapat 100 orang pertama tu. Comfirm-comfirm staff jusco, staff watson, staff kedai kasut bata dan segal staff yang bekerja dalam bangunan Jusco tu akan beratur dulu dan memenuhkan quota 100 orang pertama tu..huhu..

Sekian, sari berita makan... =)

15 comments:

Dakjaat said...

YAY!!!!!!!!!! :D DAH SEBARKAN! BEST2... :D

Dakjaat said...

jap.. betul ke tak ni?

e.l.i.s.s.m.i.e said...

mcm x sempat ajer..hehehe

Zura said...

ala ye ke...tue yg xbest nk kena berebut...

cik panadol said...

sebelom kul 12tghari nnt sy nak g tunggu kt depan CRS nnt!!huhu

sI tEDI said...

xpernah makan lagi!

Salmia said...

betul ke free?
tp klau pegi pun rasa mcm xdapat je

Dakjaat said...

bloggers yg tak menjawab ni ler malas nak layan

Aini said...

Zura : benda free comfirm dapt sambutan. =)

e.l.i.s.s.m.i.e & cik panadol : kasi Q cecepat =)

Salmia : Betul ni.. Bukan main2.. Dengar la radio hot fm @ baca papaer ari ni =)

Dakjaat : Marah nampak.. Sori le lambt menjawb. Ini betol2.. Bukan cobaan =)

Dakjaat said...

buktinya mana? hahaha! :D tak marah dah

Aini said...

buktinye sila beli harian metro hari ni dan carik iklan dia..haha

Afeeqa said...

haha. xsalah mencuba. mane tau ada rezeki awk. try je pegi ye. :D

Husna Hadzarami said...

ala lambat baca!!! :(
kalau tak memang awal2 lagi dah nampak muka ai depan Chicken Rice Shop tu..

..nOj.. said...

loh patut la baca kt fesbuk rakan sekerja td. sanggup dia nk pg ciken rice shop kt bando tu yg berada 45minit perjalanan pegi bwk kete dlm kadar menggila babi. ceh

saveme_zero said...

alahai..klu tau,tghari tadi g makan sana.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails