Followers

Thursday, June 3, 2010

Gimme Food on Flights

Wahaaaa.. Dah berapa minggu aku tak join instant cash blogging project alpha ni. Minggu ni pasti join. Baik lah, tajuk untuk di bebelkan minggu ni adalah 'Gimme Food on Flight'. Adoi lah tajuk kalao dah pasal makanan memang tak salah orang lah nak mengulas kalau tidak si kuat makan macam aku nih.. Muhahahaaaa...

Selain daripada hobi yang ini, aku juga sangat mencintai makanan. Buktinya, boleh saja tengok kat entri ini, entri ini, atau pun entri yang ini. Sangat mencintai makanan bukan? Tengok saja badan sahaye macam mane yek. =)

Baik, oleh kerana aku si kuat makan yang memang sangat mencintai makanan, comfirm-comfirm lah, pelbagai makanan yang sedang terawang-awang dalam kepala ni bila sebut pasal makanan. Memang dasat kan tahap kekuatan makan aku ni..hehe

Makanan yang aku nak ada dalam flight mesti lah makanan-makan kegemaran aku yang lazat lagi menggemukkan seperti pizza penuh keju..haha. Baru la masyuk dan felling habis terbang bersama makanan kegemaran ye tak?

Tak perlu gambar penuh. Tenung cheese kat pizza ni pun dah buleh meleleh air liur kan

Kau tengok.. Tak padan dengan baru jek tulis entri pasal misi menurunkan berat badan yang tidak berjaya, aku dah cerita pasal makan tinggi kalori lagi menggemukkan kan? Ala ape kah salah nye kan sesekali terbang untuk bercuti di hidangkan sekali dengan makan yang gila mabeles dalam flight kan..

Mesti terasa lagik bermakna dan kepuasan tak terhingga... Aini.. Kalau pasal makanan memang bermakna saje.. Lepas tu bila snap gambar, tengok badan dah bulat, mula la buat entri cara nak diet, misi gagal la ape semua kan...haha



Episod 43


Episod 44


Episod 45


Episod 46

Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Never go hungry while flying with MAS!

3 comments:

fadhlihamdan said...

pizza memang sedapp! faveretku juga!

EYANG RESI 313 said...

Ziarah untuk sahabat di negeri jiran. Enak sekali makanan yang di posting kan.Nice untuk promo.

Dengan mengenal diri sendiri, seseorang akan sadar dan mengerti tentang kemampuan, karakter, potensi dan kekurangan yang dimiliki di bumi mana ia bertempat serta berdiam diri. Dengan pencapaian kesadaran itu pula, setiap individu yakin akan adanya kekuatan, kekuasaan Maha Besar yang berada jauh dibandingkan dengan dirinya.

Cerahkan hati dengan pancaran sinar Illahi
Tebarkan kedamaian dengan cinta kasih dan kelembutan.
Tetaplah berkarya mengisi kreatifistas dengan pancaran cahaya Illahi
Karyamu tetap dinanti.......

Ajey Mahat said...

nyam..nyam.. sedapnya.. nak ckit bleh..?;P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails