Followers

Thursday, June 24, 2010

Iklan Nuffnang Bagai Lampu Kelap Kelip Di Malam Raya

Selamat pagi.... Pagi Khamis yang mendung beserta angin sedap-sedap untuk tidur kat Johor Bahru sekarang ni. Entri pemanas badan pagi-pagi ni bak kata mama daryn.

Hurmm.. Pagi-pagi masuk blog tengok tak ade satu pun iklan nuffnang yang mengerlip kat blog ni sedikit mendownkan mood ye. Meriah sikit time tengahari nanti jek. Jeles betul tengok blog-blog lain yang sentiasa mengerlip.

Nuffnang, bila nak kasi buffered earning lagi kat blog i ni.. Sepi tak ceria la tanpa iklan mu di blog ini. Umpama hari raya tanpa lampu kelap kelip. Tau ke lampu kelap kelip tu ape? Ni macam kat bawah ni haaa...

Gambar sumber homemakerdiary

10 comments:

shameel Iskandar said...

biasalah tu. Adakalanya w/pun iklan nuff x berkelip tika kita masuk blog, tapi ia mungkin berkelip tika org lain masuk blog kt tmpat lain.

Adakala juga ia berkelip2 tika kita masuk blog, tapi blogger lain kata zzz plak.

sI tEDI said...

ada BE 7 keping pun x berkelip jugekk! :((

e.l.i.s.s.m.i.e said...

dah kita yang masuk selalu belog kita, mestilah tak sempat nak berkelip sebab tak unique visitor :)

kodok hijau the ghost writer said...

itu tanda raya dah makin hampir

s h a f i q h a s h i m _____ said...

hehehe :P iklan ku pon dah kelip2 jaa nie

k0k s3n w4i said...

saya dah tak ingat kali terakhir saya tak ade iklan nuffnang berkelap kelip dalam blog saya :P mcm sentiasa ade je.

k0k s3n w4i said...

saya dah tak ingat kali terakhir saya tak ade iklan nuffnang berkelap kelip dalam blog saya :P mcm sentiasa ade je.

bARdbOO said...

iklan nuff ni segan2 la plak nak munculkan diri..huhu

kenwooi said...

nice deco =)

CikLilyPutih said...

biasalah tu kan. so sabar menanti la ye.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails