Followers

Wednesday, June 23, 2010

Tizz Ajak Jejai Keluar, Fasha Marah, Fizz Fairuz Pun Marah Dikaitkan

Selamat pagi korang semua. Korang ada baca tak pasal cerita hot Fasha Sandha naik angin kat twitter pasal yang Tizz Zakiah ajak boyfriend fasha si Jejai tu keluar minum pukul 4 pagi? Aku baca la jugak sikit-sikit kat beautiful nara sumber berita gosip aku dan jugak cerita yang keluar kat metro semua tu.. <-- bercakap macam mak kepoh aku kan hari ni.

Lepas baca kan, aku rasa macam boleh buat drama pulak jalan cerita masalah diorang ni. Tambah pulak Fizz fairuz pun turut dibabitkan sama kan. Dah macam drama Nur Kasih part 2 pulak dah.. Ape taknye, ayat masing-masing bila bagi statement memang tak boleh blah la..

Ni statement Jejai kepada Metro. “Tiz Zaqyah ada menghubungi saya empat kali, kira-kira jam 4 pagi, 19 Mac lalu. Kononnya dia ingin mengajak saya keluar tetapi saya menolak. Saya berpendapat tidak wajar selain menghormati perhubungan dengan Fasha,” <----hormat gf, bagusnye... isteri?

Saksikan Nurkasih versi kedua. Di bintangi bintang-bintang hebat seperti.................
Hero dan Heroin


Watak sampingan

Dan yang konon-konon yang menjadi mangsa...... Eh silap!

Ni baru betul.. Mangsa kena nampak suci sket macam Nur Amina...hehe
gambat kredit to selangor2u.com

Amacam? Agak-agak meletop tak drama ni? Boleh lawan Nur kasih tak? Ni kalau Remy Ishak masuk sekali ni mesti lagik meletop ni kan...

p/s : Maisarah annuar, ko mesti suka baca entri gosip-gosip macam ni kan.. =)

10 comments:

..nOj.. said...

hehehe nk gelak tgk gambar mangsa yg mmg tak patut seksi sebegitu. yg gambar bwh memang sesuai. sinonim la tu ngan title MANGSA.

LyNn HaMzAh said...

gediks giler fasha sandha nie...huhuhu...sesuai arr tu jadi mangsa...

Miss Izah Mohamed said...

menyampah pasal cite murahan FS ni...

bARdbOO said...

slm singgah...first time smp sini...

hehe,, sabau jelah...tapi sy x amek port sgt pasal artis nie..malas...terutamanya si fasha tu..hurm..


jum baca entry terbaru bARdbOO
Aku sebagai Surirumah

Aini said...

haha mintak maap di atas ke-menyampah-an korang terhadap si fasha ni.. Bukan pe, cume siyes terpikir kisah diorang ni bleh buat drama...huhu

kodok hijau the ghost writer said...

amboi kalau buat propaganda hebat budak ni.. silap bidang dia masuk ni. apa kata kaw minta jadi wartawan hiburan

Aini said...

tu la pasal kodok.. silap isi borang upu..huhu

b a r | n e said...

hipokrasi la dorang ni sume..

Fifi Rahmat said...

hahaha. kelakar entry neh. ala, klu dah pelakon namanya, serba serbi pun diorg nk ber-drama. kita pon bingung mana 1 btl, mana 1 salah.

btw, si fasha neh tau pulak bengang, bila si tiz zaqyah neh nak ngurat si jejai. baru jadik gf tuuu. time dia ngurat si jejai, dia x fikir pulak perasaan si Nora Danish sbg seorang ISTERI.

JEPON said...

HAK ALA LU NIE JEJAI..MCM BAGUS JE..DUIT ADA BOLEH LAH..TNGU AKHIRAT NANTI TNGK CMNE..PUIIII

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails