Followers

Wednesday, June 2, 2010

Misi Gagal - Kau Memang Sangat Hampeh Aini Gemok

Muka terpaksa dikaburkan malu kerana misi yang gagal - tidak boleh menonjolkan diri.


Konon misi 4 bulan mau menurunkan berat badan.. Turun la sangat... manusia tidak tahu dirik.. Makin besor ade lah.. Memang tak sedar dirik. Semalam baru sedar lepas tangkap gambar sebelah budak norsya yang kurus ni.

Norsya! Lepas ni ko jangan bergambar sebelah aku lagik ek. Aku tak nak kawan ko sebab ko buat aku nampak lagik gemok dari biase.. Ko jahat. Ko jahat.. <---- tidak dapat menerima hakikat =(


Misi bermula Bulan februari. sekarang dah Jun pun. Memang dah fail la kan.. Amacam? Ade berani nak ber misi misi lagik? Buleh jalan la... Bulan cuti-cuti malaysia ni lagi lah haram nak menjalankan misi tahi ayam tu aini oii...

Sob sob.. emosi sungguh tengok gambar sekarang. Sebab tu, dah tak ade mood nak upload gambar baru kat fesbuk.. Mencik!

65 Kg ---------------> dengan kuasa bulan sila bertukar kepada 56 Kg!





11 comments:

Uruchimaru @ kf said...

kirim slm dgn norsya..hee!

cik panadol said...

usaha tangga kejayaan...hehehe...

zxara said...

boleh lagi tu.. lagi sikit je tuh nak trun :)

The Blogger (63672674) [meoramri] said...

Tak gemuk lah. based on the pic, you're quite shapely.

most men not keen for skinny girls.

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

ade sesape tau macam mane nak gemok tak? sye nak gemok..tanak kurus macam ni..tolong..! tolong..! waaaaaaaaaa...org nak gemok tanak kurus lah..ade ubat gemok tak?

Aini said...

cik aida : nak lemak sy tak kasi gemok? saye bgi free jek..huhu =)

zxara : seploh itu banyaaaaaaaak =(

meoramri : nak amik ati la tu.. tidakk =(

uruchimaru : Dah tak kwan ngan norsya dah.. =(

cik panadol : saye malas berusaha sebab itulah sahaye gemok

NeenaAnuar said...

takpe... usaha lagi... jgn cepat putus asa kehh! U GO GIRL! :D

fndrocka said...

eh manada ada gemuk.taklah.

cuma lebih besar sikit je dari dia.hha

Latest Entri : Kisah Kapal Mavi Marmara

kodok hijau the ghost writer said...

cuba lain kali seblom kau nak masukkan pic kau dalam blog.. kau buat super impose bagi kecik sikit body tu.. hahahah ala badan macam tu abg ...awak masih syang kan?

zella y said...

hahahha...biase la tu...
mmg susah nak kurangkan berat...
klu nak naik senang je kan?? heheh

xpe2 usaha tangga kejayaan!!

Ibn Farouqi said...

Salam. Nak berkenalan dgn Norsya (yg bergambar sebelah Kakak Gumuk) tu buleh tak. Masih available ke..? hik..hik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails