Followers

Wednesday, June 9, 2010

Dia Bangga Menjadi Gay

11 tahun dulu masa aku form 1, dia seorang lelaki lembut yang aku selesa berkawan. lembut dar segi perbuatan dan percakapan, tidak kasar macam lelaki lain & happy go lucky, happy bila berkawan dengan dia..

Then semalam, bukak facebook.. Terjumpa semula dia di facebook. Maut dan gila. Lihat gambar beraksi dengan seluar dalam ketat dengan aksi yang sangat panas berahi... Status di profail terang-terangan mengaku diri ialah seorang gay. GAY, ya seorang gay. Megah bercerita kau cium lelaki itu, puas itu puas ini. Jelik & geli.

Tak sangka... Siapa sangka.. Aku tak sangka...

p/s : Entri aku sekarang dah kurang gambar. Tak pe la, iklan nuffnang pun tengah meriah mengerlip-ngerlip sekarang kan. Tak de gambar dalam entri pun tak pe..huhu

4 comments:

Didi Nadhirah said...

masa 11 tahun lalu akak form 1...saya br darjah 1...jauh tul perbezaan umur kite kan

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

zaman sekarang ni, orang makin berani buat benda yang bukan-bukan.

The Blogger (63672674) [meoramri] said...

Just visiting.
Hope you can visit mine too. www.meoramri.blogspot.com

NANG ME

kodok hijau the ghost writer said...

dulu kodok penah berkawan dengan gay. tapi nasih dia tak minat kodok. sebenarnya mereka yang menjadi gay ini sapa yang bersalah sebenarnya.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails