Followers

Wednesday, June 9, 2010

Erkkkk... Alhamdulillah.. Nikmat Makan Free Memang Berbeza

gambar kredit kepada camemberu.com

Erkkk... Alhamdullilah.. Sebakul terima kasih kepada budak-budak cc yang membelanja pizza tadi..huhu. Kenyang nye. Sedap hingga menjilat jari. Ekstra cheese menjanjikan keju yang melimpah ruah. Enak dan lazat. Tambah lagi makan free, lagi lah super duper sedap kan.

Haishhhhhh.. Baru teringat! Rosak la diet i macam ni dah 'TERMAKAN' 2 slices large island supreme pizza dan seketul spicy chicken wing tadik! Sumpah termakan. Tak sengaja. Tak tipu punya.. =(

Menyampah kan.





9 comments:

sI tEDI said...

termakan. x sengaja! :)

ravishingpeacock said...

ye tiade mknan yg paling sedap di muke bumi ni selain dpt mknan pree hehe ;)

kodok hijau the ghost writer said...

termakan..hahahahha.. wakakaka..
ala.. makan jerlah..bukan hobi kau makan dan membuat entry pasal makan. heheheh

nota tapak kaki: mana kad jemputan kawin?

jfook said...

Wow, the pizza looks good. :) freeeee!!

alia said...

Domino's ke tu?
ya Allah, basah keyboard kena saliva!
Extra cheese tak boleh tahan tu

saya_arief said...

tersedap tertengok terpizza terItu.

Didi Nadhirah said...

ade org nk g langkawi hope jage la makan di sana huhuhu

ASaDa RyutaRo said...

wallaweh! yg free mmg nikmatnya lebih. bak kata pepatah, makanan paling sedap makanan percuma..

hahahaha.. termakan?? adeh!!

semalam asada lupa makan!!

riezgurl said...

lagi la super duperr gemok ko ni nti..haha!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails