Followers

Wednesday, June 30, 2010

Toy Story 3 - Tengok Cerita Kartun Macam Ni Pun Nak Menangis, Gilak Sensitip!

Ui budak, mak budak, bapak budak, abang budak dan kakak budak. Dah tengok Toy Story 3? Oleh kerana tiada isu serius hendak aku bebelkan hari ini, maka rajin lah kiranya aku mengulas movie yang baru aku tengok Jumaat lepas. Dalam penat-penat balik kerja nak jugak tengok movie tuh.


Ulasan die ringkas dan pendek sahaje iaitu : Sangat Best! Haha... Memang best.. Aku ni tak de la minat kartun sangat pun kecuali sin chan. Tapi hari tu dah member nak tengok cerita ni, aku pun bersekongkol same la. Dah tengok, best jugak. Nak menangis jugak la tengok masa part diorang nak kena bakar dan emosi tersangat la dek perbuatan bear pink gemuk yang jahat tuh..



Apekah.. Tengok aksi kartun pun over nak nangis emosi bagai kan.. Tahap sensetip yang tidak buleh belah la kan..haha

3 comments:

LIP (^_^) said...

hahahah....saya pun hampir menangis juga bila tgk diorang hampir masuk tempat pembakaran sampah..dan ketika andy meninggalkan diorang di rumah owner baru diorg tuh.......owh tetiba datang jiwa hindustan ku

kodok hijau the ghost writer said...

ala.. kaw tgk .. citer tamil pon nangis hhahahaha. tapi toy story memang kodok suka

..nOj.. said...

best ek? nk g bli dvd cetak rompak la. bole tgk ngan budak kecik tgk la dia suka ke tak. budak kecik tu kurang sket cite katun, tp mak dia suka

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails