Followers

Friday, June 11, 2010

Wah Nuffnang Kasi Peluang Menang Sony TX5 Camera

Wahh.. Ade kontest dari Nuffnang yang nak kasi Kamera Sony TX5 yang cun tuh. Tetiba rasa berkobar nak join.. Adekah itu petanda nak menang? Haha..harapan je la... Tapi kalau memang memang best woo.. Buleh mengantikan kamera aku yang dah ngok ngek ituh..

Sony TX5 camera - cun kan.. Ligh pink tu sangat santek


Untuk join kontest ni kena buat entri yang bertajuk 'My Water Moment'. Kena pikirkan entri yang menarik untuk kontest ni. Tunggu minggu depan la weh... Minggu ni cuti bercuti lagi.. Mane tau bleh dapat inspirasi dan gambar my water moment terbaik dari langkawi..hehe =)

p/s : Uoh.. Entri ni auto publish. Saat entri ini di publishkan, aku mungkin dalam feri dari kuala perlis ke langkawi (mengikut tentatif program) hehe... Doakan aku selamat pergi dan balik =)

2 comments:

riezgurl said...

owh pergi juga ko ke langkawi itu yer...jgn lupa belikn coklat untuk ku dan pos kn ke cni k...sbg hadiah hari jadi ku...

touyakaruma said...

Apa lagi ? Terjun laa dari bot tu .. nama pun my water moment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails