Followers

Friday, June 25, 2010

Facebook Kami Anti Dr Rozmey Pun ada? Nak Anti Kenapakah?

Masa bukak facebook sekejap tadi untuk tengok gambar-gambar terbaru teman-teman, tetiba aku can tertarik nak tengok satu poster ni... Mak aih, poster duk kutuk Dr Rozmey yang popular dengan Just Mate keluaran Herba Prima Marketing tu.


Poster tu rupanya dari facebook Kami Anti Dr Rozmey. Punya la berbakul diorang kutuk Dr Rozmey kat group tu. Kenape weh? Aku tak faham la. Ape salah dia ye sampai sakan orang mengutuk. Boleh beritahu? Setakat aku tengok dari mata kasar beliau ok dan berjaya je...

Hai macam-macam hal. Ingat artis jek ade Facebook anti-anti ni. Silap haribulan, blogger pun ade orang buat page anti-anti nanti..

P/s : Gambar poster tu aku malas letak kat sini. Nak tengok cari la sendri.

10 comments:

aliesha kirana said...

mungkin dorg xske cara dr rozmey yg ske tonjolkn diri die sgt..huhu... AK xanti pn, cuma kdg2 nk tergelak tgk dr rozmey mcm syok sndri..neway, die ttp usahawan berjaya sdgkn org yg dok kutuk die blm tntu org yg bjaya..hehe..pndpt AK je la~~

e.l.i.s.s.m.i.e said...

mungkin dia punya visi yang over untuk 2 alam tu..

sI tEDI said...

ekekkeke.
no komen lah.

bg aku dia sasar filem dia rm20 juta sbb dia ada keyakinan dan sasaran.

kalau tak masakan dia ada sebuah hospital swasta.

ekekekekekke

satu lagi sbb org menyampah kat dia,
isteri di abaru sebulan meninggal eksiden dia dah nikah baru :))

ZACK ENTRY said...

bukan page anti blogger dah, siap wat website anti blogger itu ini..tapi tak dikecohkan pun..



macamnilah, tak senang tengok orang senang..

shameel Iskandar said...

Dr Rozmey seorg tokoh usahawan yg berjaya. Sepatutnya dia dipuji di atas kejayaannya itu,ini dikutuk pulak. hairan bin ajaib

NeenaAnuar said...

diaorg nie macam2 lah! giler tol!

Anonymous said...

err admin pengedar jm5 jugak ke .?
setahu aku pengedar jm5 je sokong dia .
wakkakakaka !!!

Aini said...

Anonymous yg tidak diketahui jantina, sy bukan pengedar, pengguna pun bukan.. Tak mampu..org miskin...huhu

Zul Iman said...

Dr Rozmey memang 2 alam... 1 alam dia jadi usahawan barangan kesihatan, 1 alam lagi dia jadi pengarah filem.. ok la tue.. ;D

Anonymous said...

Is there anymore information you can give on this subject. It answers a lot of my questions but there is still more info I need. I will drop you an email if I can find it. Never mind I will just use the contact form. Hopefully you can help me further.

- Robson

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails