Followers

Tuesday, January 5, 2010

Aku Mau Cameron Highlands

Ni dah tak tau keinginan tahap ape lagi dah ni, memang teringin sangat nak ke Cameron Highland. Dah lame sebut-sebut tapi tak jugak dapat lagi... Pergi sorang kang sesat pulak..haha. Owh bilakah janji akan ditunaikan.. Ni dah tahap kronik dah ni sampai syok sendirik usha-usha gambar view Cameron Highlands kat makcik google.. Oh angin bawalah ku terbang ke sana.. <--bajet kurus dan ringan la sampai angin boleh terbangkan..cettt.



p/s : Akhir-akhir ini kebayakan entri sahaye menempekkan begitu banyak gambar kerana mood berangan sudah mari.. Harap maklum. =)

4 comments:

Didi Nadhirah said...

cameron tidak sesejuk dulu

3.z.z.3 said...

nak g jugakkkkkkkkkkk

miss izan said...

aku setuju dengan didi. sekarang suam2 kuku je. huhuhu

kodokhijau said...

kesiannya.. hish..hish.. tak apa.. kau bila air asia buat landasan kat sana ..tambang murah tentu ada .. semua boleh terbang

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails