Followers

Sunday, January 3, 2010

Kau Sangat Bosan? Kenapakah?


1. Bergaduh dengan your bf/gf tak sudah-sudah.
2. Esok hari isnin, harus kembali bekerja, tak puas berehat.
3. Year End Sale dah nak habis tapi kau masih belum keluar shopping akibat sedang sengkek.
4. Stress meihat berat badan yang setiap hari semakin maju ke depan.
5. Balik-balik sinetron Indonesia je yang skrin tv kau tayangkan. Muak!
6. Internet sangat slow mengalahkan si kurak-kurak.
7. Nak tengok wayang tapi member sume dah balik U.
8. Sudah terlebih makan tengahari tadi dan menghancurkan pelan diet. Perasaan menyesal~
9. Bos tak kasi bonus.
10.Duduk rumah sorang-sorang terkebil-kebil pandang cicak kat dinding.
11. Tiada idea untuk menulis entri di blog..hehe

Sekian......................... =)

6 comments:

adiwarnatasya said...

Salam...:)
Cam sama jer situasi kita rini...
Aku pon keseorangan gak kat umah...
Bosan gilerr duk umah rini...

Eyriqazz said...

Kucing itu pun nampak kebosanan...

Great Teacher Onizuka

aku zaty said...

comel nye kucing tuh!!!
ee,geram2!=p
hee~

..::..ein..::.. said...

nak kucing 2 leh x...hehe

My A,B,C,D...... said...

nak gak kucing 2

Aini said...

apekah.. kucing jugak yg dapat perhatian =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails