Followers

Tuesday, January 5, 2010

Kesihatan Yang Kurang Memuaskan


Tahap kesihatan sangat lah teruk akhir-akhir ni. Minggu lepas dah start sakit tekak yang teramat sangat. Risau jugak, ade tanda-tanda nak demam. Now, minggu ni start batuk-batuk yang amat memeritkan tekak. Makan tak bloleh silap sikit, maka terkokol-kokol la batuk tidak brhenti-henti nanti.

Ubat telan sudaa.. Ubat batuk yang gile manis tu makan tiap malam. Siang hari pulak tak boleh makan ubat batuk, kalau tak sah-sah la mengantok dan menidorkan diri sahaje kat office kan. Oleh itu untuk menggantikan ubat batuk, makan la gula-gula hack hitam tu di siang hari. Agak-agak kalau dah hari-hari melantak gula-gula dan ubat batuk boleh dak kena kencing manis? Hehehe...

3 comments:

Zuewairy said...

jangan lupa jumpa doktot;)

SuRayA^i. said...

skarang nh mmg musim batuk kot..
my frinds rmi gk yg btuk..
juz t8 care ye =)

miss izan said...

minum air banyak2 dear.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails