Followers

Wednesday, January 6, 2010

Oh Lagu Nobody English Sangat Comel





Selalu dengar lagu ni kat radio? Sejak beberapa bulan kebelakangan ni Hot fm suka sangat mainkan lagu ni. Sebenarnya dah lame dah lagu ni aku dengar tapi versi korea la. Memang best versi korea, tak jemu dengar sampai dah naik hafal. Lame lepas tu tibe-tibe keluar pula versi English kat radio. First time dengar mcam pelik-pelik sikit, tapi bila dah banyak kali dengar rase sahangat comel la pulak.

Aku pun pernah buat entri pasal Wondergirls ni dulu. Pasal tarian diorang yang comel tu menjadi ikutan ramai tak kira kira peringkat umur. Bukan sahaje budak-budak, bapak budak pun boleh hafal step tarian diorang. Dalam entri tu ada video budak kecil cinonet dan juga abang-abang polis meniru awek-awek Wondergirls ni menari. Nak tengok, sila la baca Entri Pengubat Bosan Di Office sebelum ni. =)

16 comments:

ijad said...

lagu apa tu...

nuhan said...

hehe lagu ni mmg xpenah bosan kalo dgr :D

DYLAA said...

i lovee wonder girlss .
band band korea hebat !

zool said...

First time ke sini.. Memang comel sgt

ash said...

I loike them too. Sungguh comelss!

ash said...

I loike them too. Sungguh comelss!

Didi Nadhirah said...

1st time tgk group wondergirl dalam reality show we got married...group SS501 band lelaki tu comel gile menari tarian diorg..lg stau wondergirl dressing ala2 50 kan..ala saloma

shuko said...

hee..minat giler lagu ni..versi korea best lagi..

Nabiel said...

erk~
lagu nie bru kua radio?hehehe
dh sethun lebey suda lagu nie~
dgo byk kali pn xjemu~hehehe
gdis comel:P

SuRayA^i. said...

bile wondergisrls nyanyi nobody ni in english mmg pelik pn bunyi nye..kdg2 x phm pn ade XD

Aini said...

haha yang penting comel. Kalo tengok video clip diorang mesti terikut-ikut nak menari jugak =)

..nOj.. said...

camne lagu tu, try nyanyi sket... mcm x penah dgr je

ezzati said...

mmg comel dan gediks..hehe

afiq said...

sumpah saye suke mereka

DaHLia said...

memang sangat comel...

my ringtone nobody versikorea..lebih comelll

tetiba nk berjoget...haha

~FYDA~ said...

i wanna nobody nobody but you! omo~ minat giler ngan WG!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails