Followers

Tuesday, January 19, 2010

Meracun Diri


"Ok kite break 10 minit. Siapa nak ke toilet sila kan. Nak makan pun boleh, tapi makan gula - gula je okeh, nak makan berat-berat tak sempat nih. Tak lupa jugak, sesiapa nak meracun diri sila meracun diri dekat belakang ye, jangan meracun orang lain sekali di sini. Dipersilakan ok."

'MERACUN DIRI'. Hahaha...suka aku dengar.. Ganti nama untuk MEROKOK. Sesuka hati je Encik penceramah itu berkata-kata. =)

16 comments:

::aMaD:: said...

awat nak racun2 diri nih?tak bekk
jgn isap rokok mcm dlm gmba tu ye? tak bekk jugakk. =ppp

Md Nasir said...

betullah..lepas nie kempen kena letak ayat "meracun diri' tu kat kotak rokok..setakat letak gambar x der kesan sgt..

chenta said...

ayat besh!boleh la nak guna lepas ni..hehehe ^_^

..nOj.. said...

rasenye kalau letak 'membunuh diri secara pelahan2' lebih menarik kot

Fyzal said...

menusuk paru-paru "term" yang encik tu gunakan .. hehehehe

Fyzals Territory

Sendra said...

meracun diri..ok,ni seram..lepas ni nak beli rokok pergi kedai cakap "racun diri camel 14 satuuu!!"

http://kuehtart.blogspot.com/2010/01/owh-indahnya-menjadi-perokok.html

D'Blaze said...

time kat kedai makan, aku mmg benci tol la orang hisap rokok dekat ngan meja aku, pastu tangan yg dia guna untuk pegang rokok dia letak jauh dari dia supaya asap rokok tu x kena pada dia. tapi asap tu pergi kat aku pulak.nate tol!!pandai pulak ngelak asap..nape x telan terus asap tu kalo dah suka sgt makan asap. dorang ingat x berdosa ke buat macamtu,mengganggu dan cuba membunuh orang lain bersama-sama.

adiwarnatasya said...

Mak aii bagus bg pic tuu kat si perokok2...Bagi mrk yg merokok tu insaf cket:)

sebelas said...

perhh..rase insaf bile baca!

sebelas said...

perhh..rase insaf bile baca!

sebelas said...

perhh..rase insaf bile baca!

Rashid said...

hehe.. betul gak. Rasanya sesuai bangat nama tu.

maisyara pot! pot! said...

mcm mne dye nk sedut law mcm gaya dye isap rokok? hahaha.. xD

Sharinginfoz said...

hmm meracun diri????

Amanah Saham, OK Ke???

Jom Ajar Anak2….

hajarus said...

hahaha... kelakar la pic tu...

Zuewairy said...

wow..best gak eh ayat tuh;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails