Followers

Friday, January 8, 2010

Jangan Membebel Boleh Tak?

Hari ni bizi dengan menggila. Tapi tak pedulik, aku mau juga mengupdate blog. Lagipun lunch hour kan, siape kisah?? Kepada si Ah Pek supplier yang datang ke office tadi, sekali lagi lu membebel dekat sebelah cuping telinga staff yang sedang bizi macam wa ni, lu memang kena..

Ade ke patut complain office yang cantik berwarna purple ni macam office India. Boleh dia cakap orang india je suka warna purple ni. Melayu kan suka hijau je pada pendapat beliau. Suka hati bos i la nak kasi cat warna ape pun office ni. Ni kan office dia encik Ah Pek. Panas je telinga ni dengar tau. Die tak tau warna yang dia kutuk tu, warna kegemaran manusia yang menadah telinga ni. Cett..

Tak cantik ke cat warna purple?

Lepas tu, sementara tunggu cek, dia duduk kat kerusi depan pulak. Membebel lagi. Haiyaaaaaa.. ini kelusi, banyak antik la.. Macam itu putera puteri duduk punya. Nanti lu kahwin, pakai kerusi ni pun suda boleh maa...bla..bla..bla.. membebel dan membebel lagi.. Apa dia pikir dia kami panggil dia untuk shoot rancangan Deko Bersama Eric ke? Atau dia perasan dia tu si Eric? Langsung tak la..

4 comments:

zella said...

purple...
ok pe....
cantik gak...

ayisy said...

salam. cantik apa warna purple. sejuk mata memandang. huhu..

Kancilbiru said...

cantik je aku tgk...ke dia suka merah je kot..sekali lagi dia bising, ko sumbat kerusi tu dalam mulut dia...haha...ganaz tak?

Aini said...

zella & ayisy : of course purple memang cantik! huhu

Kancil : yea.. kasi halau itu apek..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails