Followers

Wednesday, January 13, 2010

Belanja Tanpa Keluar Duit

Ok hari ni rezeki sangat murah. Bos kasi baucher Jusco RM 20 x 2 = RM 40. Haha..ok la tu kan dari tak dapat langsung. Terima kasih banyak-banyak bos. Lepas ni bagi baucher yang RM 200 x 2 pulak okeh.. =)

En otak,sila pikir apa yang harus dibeli dengan baucher ini. Selalunya berbelanja guna duit yang keluar bukan dari dompet kita sendiri ni nikmat dia lain sikit. Tul tak? Hehe..

p/s : "Bukan dari dompet sendiri" di sini tidak membawa maksud kepada hasil curian, rompakan, ragutan atau apa sahaja yang haram okeh.. Yang halal-halal sahaje. Yang haram tu hanya nikmat neraka untuk kamu. =)

11 comments:

ASaDa RyutaRo said...

wah.. wah.. blanja mcD. heh!

Alyssa Villamor said...

salam..
slalu gak tukakn point kt jusco card ngn voucher nie..
pastu leh la shopping baju!~dpt cut cost sikit..hehe

adiwarnatasya said...

Owahhh bestnyerr bos kamu;0
Beli kasut okie gak tu...

CN said...

t-shirt kat jusco ada yang rm10. best tu dapat voucher. tp jusco jht tau. dia bg vouchar sikit supaya nanti dalam pada nak guna kan voucher tu, kita beli lebih dr yg sepatut nya. hehe.

AzuanBudakMemandai said...

beli banyak4 huhu

Zumairi said...

duit baucher takper jgn duit bocor hehe

cuma nak tanya camner Paksuu nak dpt baucher jj ni?

sI tEDI said...

he he he he.

abg aku pun selalu dapat. tapi aku jarang beli belah kat Jusco.. sbb brg mahal

ezzati said...

duet kertassss..bestnyeee..

p/s: suke jd members JJ..every yr dpt voucher ni plg kurang pn rm100..berbaloi2..hehe

SuRayA^i. said...

bley bli kasut kt jusco ngan voucher tu~~~

shouji said...

bos bg eh...kje mane je eh...??

BLOG WALKING

http://sagamerah.blogspot.com/

Aini said...

Zumairi : nak dapt, mintak la kat your bos..hehe

tedi : shopping kat jusco time ade sale je la.. berbaloi-baloi...huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails