Followers

Friday, January 8, 2010

Penyertaan Contest Lekat & Menang anjuran www.azizwan.com


Mari men joinkan diri dengan contest terbaru ni anjuran www.azizwan.com. Wang tunai RM 50 untuk di menangi secara percuma. sape tak nak duit free cik oii.. Contest ni senang sahaje. Syarat-syaratnya boleh di baca kat sini. Baik sungguh si penganjur contest ni kan nak bagi kite duit free..huhu

Owh ye, dapat tau pasal contest ni dari si lady pinky . Kalau ade rezeki dapat la RM 50 tu ke tangan ku dan RM 30 pula ke tangan si Lady pinky sebagai my referrer . Kepada sesiape yang tahu contest ni dari blog ni dan berniat nak join jugak, sila la jangan segan letak link blog ni sebagi referrer ye...hehe =)

7 comments:

Farah Annysa said...

jom join.

..nOj.. said...

senang nye nk bg duit...

Sharinginfoz said...

bagus masuk contest banyak2...

Petrol Tanpa Subsidi-RM2.10????

Nak Gelak Ke Tak????

afiq said...

contest lagik... wow.

Azizwan said...

salam..

thanks yer sbb join contest ni :)

noor afzan said...

good luck sis

Nazz said...

Entah kenapa aku tak reti masuk apapun kontest.. ajorlah aku.. huk huk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails