Followers

Saturday, January 16, 2010

Protes

"Nak pergi Jusco balik keje ni tau"
"Tak payah. Balik rumah terus. Sampai rumah sebelum ari gelap "
"Nak pergi jugak laaa......."
"Tak payah orang kate......."
"Nak pergi laaaaaaaa........"
"Orang kate tak payah..bla bla bla bla bla...." <-------------------- membebel
"K fine. Tak pergi. Duk rumah jadi batu jek. =( " <------------------ ati sudah sedih
"Dah nak pergi sangat, pergi la.. Pergi.. beli la ape2 pun"
"Tak nak =("
"Bagus. Balik je rumah terus sblm hari gelap"
"Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm"

Sampai rumah, msg tak reply, call tak mo jawab. Belum pukul 10 dah tido.. Protes!!

7 comments:

touyakaruma said...

Hahaha protes ! protes !

sI tEDI said...

nak tanya.. siapa yg tak bagi pergi jusco tu?

kalau suami wajib ikut. kalau ayah wajib ikut. kalau adik beradik wajib ikut.

kalau selain dari itu.
kalau aku.
aku kata kalau akulah.
siapa kamu untuk mengongkong setiappergerakan aku.
tapi aku kata kalau aku
kalau orang lain.
terpulang!

avid gunner said...

majuk...esok dah cool la tu...keh3

adiwarnatasya said...

Aikk naper gitu...
Jgn gaduh2...
Jgn sedey2 yer:)

Eyriqazz said...

sedih dengar..arini bawa isteri ke midvalley after terlepas dari one utama..konon2 ada c4 di one utama...hehehe..

Aura Hanis Zalikha

✿ shuhada said...

hahaha

eyes143.. said...

mcm kes anin la plak..
ahahaha..
suka protesss..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails