Followers

Tuesday, January 5, 2010

Cupcakes Crazy

Tengok cupcakes yang comel-comel belaka sangat-sangat la suka. Teringin nak buat, tapi bila pikir balik bila dah buat nanti, sayang pulak nak makan sebab bukan senang kan nak menghias comel-comel cam ni. Kalau dah buat nanti, letak kat tepi meja buat hiasan je buleh dak? Sape makan akan ku titik tangannye..huhu

Cantik & Kreatif sangat

Simple tapi tetap cute

Madagaskar..hehe

Biru.... Unik

Ni dah macam game

Sangat suke yang ni

Nyet-nyet si Monyet

Ini bukan gubahan bunga rose okeh. Ini adalah cupcakes.


Aloooo..sweetnye..


Mario pun ade


Hello Kitty




p/s : gambar semua sumber dari carian makcik google bukan buat sendirik, belum mampu..huhu

7 comments:

Liyanaa. said...

amboiiii comelll gilaa semua T_______T

i try buat tapi x jadi mmg x comel tsk

Si budak Aboi said...

sdp ka?

Didi Nadhirah said...

dah wat cantik2 tak nak makan baik tak yah...letak gmbr camni pun dah ok hr2 leh tgk

miss izan said...

aku sanggup je nak makan,tapi topping dia aku asingkan. hahaha

Sharinginfoz said...

memang nampak cantik.. tak tahu sodap ke tak..

1st Day Danish at School

Link-link ni Bagus….

mYpRecious said...

kalo mcm gini punye comel nak makan pun sayang.. ehek..

mYpRecious said...

kalo mcm gini punye comel nak makan pun sayang.. ehek..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails