Followers

Monday, January 4, 2010

Bukan Untuk Di Makan

Pagi ni sampai-sampai ofis je dapat sourvenir dari officemate yang baru balik dari Genting. Donat kecil dan comel kat atas ni la. Serius macam donut betul. Siap ade bau lagi. Bila pengan pun lembut je macam donat betul.. Ni kalau bagi pada budak-budak tak cukup umur ni comfirm diorang ngap..hehe.. Ape pun, terima kasih pada cik Elinah sebab ingat kat kitorang yang kat office ni walaupun pergi bercuti. =)


9 comments:

Kancilbiru said...

comelnyaa...

Si budak Aboi said...

hee cute aje mende tu kan

beliamuda said...

kalau donut betul lagi bagus. leh makan.

Didi Nadhirah said...

wahh ngantuk kenyang

miss izan said...

pernah nampak kat kedai. siyes cute! ;)

suraya said...

haha, yg roti pun ade cani kn..siap nk bau vanilla sume lg..xbley blah~

Ery Farieha said...

ade jumpe mende ni kt mid. mahal jgk la kan. tp comel. siap ade bau tu yang best. lembut pm roti je kn? :D

Shaifful Hairi b Ramli said...

hahah uncle jumpa benda ni jual kat kedai di jitra..perghh mmg geram macam nak picit2 jer..

Zack said...

mcmane la bentuk bayi tu bila kepala dah dimakan, kaki dah dimakan, tangan dah dimakan..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails