Followers

Saturday, January 9, 2010

Tinggal Kenangan Versi Perempuan



Pernah dengar lagu "Tinggal Kenangan" yang Saleem nyanyi? Memang biase dengar lagu ni kat radio sebelum ni. Tapi tadi sedang asyik-asyik buat kerja, terdengar pulak lagu ni versi indonesia kat Hot Fm. Boleh tahan. Dan aku rase lagi feeling dengar lagu ni bila perempuan ni yang nyanyi. Slow dan dengan penuh perasaan yang betul-betul rindu. Aku suka! Sori yek abang Saleem, siyes memang best dengar dia nyanyi lagu ni =) Korang tak percaya? Cuba try test dengar sekali lagu kat video klip atas ni.

10 comments:

AuraFIza said...

mantap!!

best..best ;)

Uruchimaru @ kf said...

gua xsuke pun....
wakakaka.........

hazman aka species1980 said...

ok laa... boleh tahan gak....

Anonymous said...

Ada lagi 1 versi ppuan tp salu main kat hotfm.. tp tatau sapa yg nyanyi.. suara iras Shila OIAM :? sapa ek yg nyanyi.. ada sapa yg tau

jyn said...

Teringin nk tahu gak siapa yg nyanyi...mmg lg best versi perempuan.

jyn said...

Teringin nk tahu gak siapa yg nyanyi...mmg lg best versi perempuan.

Aini said...

memang superb best kan.. i like =)

Deya Zanial said...

ikot dlm youtube lagu neh sebenarnya gebi yg nyanyi. she's indonesian. then, caramel band indonesia nyanyikan balik. tibe tibe saleem nyanyi kn utk versi lelaki *sangat tk sedap -__-"

Jayken said...

Caramel ada 2 versi, 1. versi band (piano) 2. versi unplugged gitar feat Tohpati. Versi gaby plak bedroom record pakai fone jek. Yg kat hotfm tuh versi ppuan gak tapi lain dr versi caramel & gaby.. mcm yg anon kat atas ckp sore lebih kurg shila oiam.. sapa ntah??

Pron said...

Caramel ada 3 versi.. yg salu diputaq kat hotfm tu versi ini

http://www.4shared.com/file/184649617/391759f2/caramel-jauh_tinggalkenangan_o.html

yg ni yg paling best, bersahaja!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails