Followers

Tuesday, January 5, 2010

Hello Kitty Giveaway

Powered by BannerFans.com


Haha comel je tajuk. Dulu zaman sekolah dulu minat juga dengan Hello kitty ni. Comel. Siap ade kartun dia kat tv yang pernah miss tengok. Masa birthday pun member-member bagi macam-macam Hello Kitty. Dah besar-besar ni plak Cik Ulat kite buat Hello Kitty Giveaway terus saje-saje join. Sambil support kawan-kawan blogger.

Sape nak join juga, ni syarat-syaratnye:

  1. Buat satu entry di blog anda bertajuk "Hello Kitty Giveaway".
  2. Copy banner "Hello Kitty Giveaway" di atas dan letakkan di dalam entry anda dan juga di sidebar blog anda. Jangan lupa link kan gambar banner tersebut ke entri ini.
  3. Jadilah Follower blog ULAT'S WONDERLAND ini dengan seikhlas hati. hehe. penting niy supaya senang nak update ape2 nanti.
  4. Apabila selesai semua task, sila tinggalkan komen beserta link entry anda itu di ruang komen di bawah.
  5. Tarikh tutup : 10 Januari 2010.
  6. Pemenang akan di pilih berdasarkan randomly pick @ lucky draw yang akan diumumkan pada 11 Januari 2010.
Senang je kan.. Yok Join.. =)

4 comments:

Sharinginfoz said...

masuk jangan tak masuk..

1st
Day Danish at School


Link-link
ni Bagus….

kodokhijau said...

knp oghang pompuan suka... pink, kitty, hish.. tak paham akuuu

Aini said...

sebab comey la cik kodok oii..huhu

uLat cOmeL said...

hye aini..
thnx 4 ur participation yer.
gudluck!
(^_^)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails