Followers

Tuesday, January 26, 2010

Perempuan atau Lelaki Lebih Ego?

Lelaki : Kau ego! Aku dah mintak maaf ni kenapa kau nak banyak cerita lagi. Kalau kau tak ego, kau dah terima maaf aku, kan dah kira setle dah problem kita ni.

Perempuan : Ego! Kau yang ego! Kalau kau tak ego, kau dah mintak maaf kat aku 3 hari lepas dah bukan baru hari ni! Memang kau yang ego! Aku tak nak maafkan kau.

Antara lelaki dan perempuan kat atas ni. Siape yang lagi ego sebenarnye? Atau memang dua-dua patut kita hantuk ke dinding kepalanya supaya pecah ego dua orang manusia ni?

11 comments:

Nabiel said...

dua2 ade moto ego x?hahaha;P
alwayz going to be laki yg akn ego lebey~:)

ageeba said...

alaaa. senang je. hantok je la. hehe

ARC™ said...

adeh due2 bangang...ntah2 xpaham pon ego tu ape....asek dgr org cakap je, kamus dewan pon xreti nak bukak

sweet.ants said...

laki kot??
ehh gurl kot??
eh..ntah..same je rasenyer...
sy pon ego gak

sweet.ants said...

laki kot??
ehh gurl kot??
eh..ntah..same je rasenyer...
sy pon ego gak

eyes143.. said...

patutnya kena ad sikap give n take.. if prob neh bemula dr pihak laki, pihak pmpuan patutnya beralah.. tak smstinya yg mengalah itu kalah.. XD

Eye_nee said...

Ego perlu ade...either Male or female yg terlebih ....itu bergantung pd SiTuaSi...

Didi Nadhirah said...

I ego tu pasal I cantik berseri2 hahahaha ade kena mengena ke ngan ini post

SuRayA^i. said...

hurm, lelaki lbey ego, perempuan emosional =D

miracinta! said...

hahaha..
dua2 same je ego nye!
kalau takde ego cam tak complete je..
ye la, dah kate asam garam hidup!
happy = asam
ego = garam!
ape kene ngene? =P
hihihi

afiq said...

lelaki.. hands down!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails