Followers

Thursday, January 14, 2010

Jahatnye Muka!

Haha.. tengok gambar bawah ni betul-betul. Sikit punye devil muka kau paan.. Tu lah, menyakat orang je kerja. Hambik sekali..huhu. Mati aku kalau kau baca entri ni.. =( Tapi tak pe, yang penting best ketawa berguling-guling bila ternampak gambar ni kat facebook tadi. Gambar ni di snap masa zaman sekolah dulu. Lokasinya mestilah kelas ku yang tercinta. Banyak suka duka dalam kelas ni. Kawan-kawan, rindu korang semua..

Paan the ???

Prep time. Kertas putih tu tulis >> Baju pinjam. Gile jahat.

Amali haji. Budak lelaki pakai cadar je tu lilit badan. Sungguh kasihan..haha.

Tengok muka sorang-sorang kat sini semua skema je kan.. Tu dulu zaman sekolah la. Zaman kanak-kanak riang yang kurang kebebasan kerana duk terkurung kat hostel..huhu. Tapi sekarang? Lawa-lawa, kacak-kacak belaka dah semua. Tak caya?? Boleh tengok kat sini

Zaman ni la paling happy aku rasa.. Oh..oh..oh..terkenang-kenang lagi.. =(

7 comments:

Armyrule said...

ni zaman bila punya gambar ha...huhuhu...MRSM mana dulu...aku MRSM gak...Pendang Kedah, batch 03/04

Didi Nadhirah said...

kak aini I pun MRSM gak kat kepong nun hahahhaha

sI tEDI said...

zaman kanak2 riang!

Aini said...

haha mrsm pontian batch 03/04..

sweet.ants said...

hahhaa teringat mase wat amali haji dlu time baling2 batu tu sume semngat cam baling nk gado jer..baling kapor tulis jer ;)

ezzati said...

comel je gamba skolah2..

nur 'adli azhari said...

cadar???? hahahhahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails